Υλοποίηση του ονείρου

Ο executive Chef Κωστάκης Μιχαήλ είναι ο δημιουργός της Gelateria dei Greci.
 Έχει σπουδάσει οικονομικά στην Bologna της Ιταλίας,  όπου έζησε και εργάστηκε στον επισιτισμό για 5 χρόνια. Εκεί βίωσε για πρώτη φορά την εμπειρία του καλού , ποιοτικού Ιταλικού παγωτού , μία εμπειρία η οποία έγινε  φάρος  στην μετέπειτα  επαγγελματική του πορεία. Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του στον επισιτισμό, κάτοχος πτυχίου του πανεπιστημίου του Derby με τίτλο σπουδών “Professional Culinary”, εργάστηκε ως executive chef για αρκετά χρόνια .

Το 2022 πραγματοποιείται ένα παιδικό του όνειρο, αυτό της δημιουργίας ενός «Ελληνικού» παγωτού που θα συνδυάζει την τεχνογνωσία και τα ποιοτικά πρότυπα ενός Ιταλικού παγωτού με την απλότητα της Ελληνικής γαστρονομικής παράδοσης και τις άριστες πρώτες ύλες της Ροδίτικης φύσης.

Το Παγωτό μας

Το παγωτό μας φτιάχνεται καθημερινά στο εργαστήριο της Gelateria dei Greci  με αγνές πρώτες ύλες, που παράγονται κυρίως στο νησί της ρόδου και επιλέγονται με πρωταρχικό γνώμονα την άριστη ποιότητα και την υψηλή διατροφική τους αξία. Δεν χρησιμοποιούμε καθόλου χημικά πρόσθετα, χρώματα και τεχνητά αρώματα και αυτό κάνει το παγωτό μας ξεχωριστή, μοναδική εμπειρία

Ενεργειακό Αποτύπωμα

Στην Gelateria dei Greci αγαπάμε το ποιοτικό παγωτό αλλά αγαπάμε και τον τόπο μας γι αυτό προσπαθούμε καθημερινά να ελαχιστοποιούμε το ενεργειακό μας αποτύπωμα. Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά βιοδιασπώμενες συσκευασίες και κάνουμε προσεκτική χρήση των πόρων μας.